Producten

Bestelinformatie


Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bestelling
De bestelling wordt geplaatst nadat deze is verstuurd in stap 4 (zie kop bestelformulier). Bestelllingen kunnen tot aan deze stap 4 worden gewijzigd.

Bestelprocedure
Na ontvangst van de bestelling ontvangt u per email een orderbevestiging met daarin een overzicht van de bestelling, de adresgegevens en het totale bedrag van de bestelling inclusief verzendkosten en 21% BTW.
Verzending
Zodra het totaalbedrag zoals vermeld staat in de orderbevestiging is bijgeschreven op het rekeningnummer 48.22.474 tnv Neem Holland wordt de order verwerkt en aangeboden voor verzending. Een factuur wordt bijgesloten.


  Nederland
Binnen Nederland worden de pakketjes standaard verstuurd met DHL. De kosten voor pakketten tot 10 kg zijn € 5,75 en de levertijd bedraagt ca 1-3 werkdagen.
Nadat het pakket is aangeboden bij DHL wordt u hierover per email geinformeerd. Deze email bevat tevens een tracking code waarmee de voortgang van de verzending kan worden gevolgd.

  Binnen Europa
Binnen Europa worden de pakketten verstuurd met TNT of DHL. Voor pakketten met een totaalgewicht tot 2 kg zijn de verzendkosten € 9,00 (gewicht verpakking is ca 400 gram). De kosten voor verzending van zwaardere pakketten zijn op aanvraag beschikbaar.

  Buiten Europa
Op aanvraag