Neem produkten

 | 

Neemolie Puur (Azadirachtine min. 3000 ppm)
Superieure kwaliteit Neemolie Puur, met een Azadirachtine (actieve stof) gehalte van minimaal 3000 ppm. De olie is een stroperige, sterk geurende en bruin gekleurde olie die wordt verkregen door een koude persing van Neemzaden zonder gebruik te maken van chemische hulpstoffen. De olie wordt verder gezuiverd door een drievoudige filtratie. Door deze specifieke bewerking blijven de biologisch actieve stoffen hun werkzaamheid behouden. Bij kamertemperatuur is de olie dik en stroperig. Na verwarmen tot ca 35 °C wordt de olie vloeibaar.

De hoogwaardige niet drogende olie heeft op grond van zijn eigenschappen een grote cosmetische waarde voor vooral een droge en geirriteerde huid. De sterke geur kan hierbij goed gemaskeerd worden met Lavendel olie en/of Rozenolie. Neemolie Puur laat zich ook uitstekend toepassen voor de afweer van muggen, vliegen en andere lastige insecten die het op de huid van mens en dier hebben gemunt.

Tip:      Neemolie Puur laat zich bij kamertemperatuur niet zo makkelijk verwerken. Dit is eenvoudig op te lossen door het flesje met de Neemolie in handwarm water te plaatsen en af en toe te schudden totdat de Neemolie volledig vloeibaar is geworden

Opmerking:        onze Neem olie is niet geschikt voor consumptie

Neemolie Puur 100 ml

Neemolie Puur    100 ml

Tijdelijk niet leverbaar
Neemolie Puur 200 ml

Neemolie Puur    200 ml

Tijdelijk niet leverbaar